Olyan a parkolórendszerünk, mint Gálfield

  Olyan a parkolórendszerünk, mint Gálfield. Kicsit kiszámíthatatlan, de inkább csak nagyon szeszélyes. Miau.

  Egyre többen számolnak be arról, hogy Udvarhelyen a parkolójegy-automaták igen nagy pénzéhségről tesznek tanúbizonyságot. A parkolóőrök pedig modortalanságról és udvariatlanságról.

  „Készítsetek videót mikor fizettek. Ma betettem 5 lejt a Városháza téren, elnyelte persze, semmit nem adott. A szám, ami rajta van foglaltat jelzett. Bementem a városházára, de nem volt ügyfélfogadás... Találkoztam a két parkolóőrrel, szóltam, hogy elnyelte a pénzt, erre szó szerint lehülyéztek, hogy nem tudom elolvasni, mit ír az automatán és nem is használtam helyesen.

  Mire végeztem a dolgommal, a büntetés már az autón volt, és mikor felhívtam őket, az volt a válasz, hogy ne hazudjak össze-vissza, aztán a telefont szembenyomták velem” - panaszkodott egy autós.

  Posztja 178 lájkot, 21 megosztást és 143 hozzászólást eredményezett. Többen is hasonló esetekről számoltak meg, nem mellékesen a parkolóőrök hasonló bánásmódjáról is.

  Volt, aki 3 lejért parkolt 15 percet. Akadt, aki 7 lejért 15 percet. Sőt volt aki levideózta, ahogy gép beveszi a 2 lejt és nem ad semmit. Többet is megerősítették, hogy ez legalább olyan gyakori, mint a parkolóőrök udvariatlansága. Végül akadt, aki Csíkszeredát hozta fel pozitív példaként: ott nem kell fizetni.

   

  További bejegyzések

  © 2020 - Galfield.info