Dolgozni csak pontosan és szépen

  Együtt mondhatnánk Moldova Györggyel, hogy „Amit érdemes megcsinálni, azt érdemes jól megcsinálni”, főleg azután, hogy négy évvel ezelőtt Udvarhely „jobbra” váltott. Csakhogy a váltás nem hozott változást, minőségi változást sem az adópénzekből végzett munkálatok.

  Íme két példa a városlakóktól. Egyikük az összegyűlt esővízre panaszkodott, közzétett fotóját így kommentálta: „Elsősorban nem tudom, hogy ez kinek a felelőssége és őszintén nem is érdekel! Nem vádaskodni akarok, ahogyan az kampányidőszakban megszokott a politikusaink meg a szimpatizánsaik közt! Az viszont a felháborító, hogy ez az esővíz-elvezető a múlt hónapban volt teljesen, alapjaitól kicserélve, most pedig a felújítást követően ennyire összegyűl a víz egy kiadósabb esőzés után! Nem vagyok utász, de egy ilyen munkálat az a víz elvezetését nem pedig az összegyűjtését kellene szolgálja, és végképp nem a kirakatok meg a járókelők lefröcskölését! Végezetül nem elhanyagolható az a tény, hogy a biciklisáv sem használható!

  Egy szombatfalvi panaszost az ottani, esőben végzett aszfaltozás zavarta, Megsütik az esőt címmel így kommentálta fotóját: „Persze, hogy mindenek fölött örülünk, hogy lesz – olyan, amilyen, de – végre új útburkolat. És mindig lesz, ki megtalálja a hibát is. Elnézést, hogy szóltam.

   

  További bejegyzések

  © 2020 - Galfield.info