Galfield butának érzi magát és levelet ír

  Édesanyám!

  Néhány napja butább vagyok, mint amilyen előtte voltam. Főleg, amikor útkereszteződésekben járok. Az orvos azt mondta, ez azóta van, amióta szeretett városomban ilyen... furfangos jelzőlámpákat szereltek fel.

  Az újság is megírta és dugóeloszlatónak nevezte, amit nem egészen értek, de nem is számít. Szerencsére a néptanácsnál tudják, hogy a városban csupa hülyék laknak, mert írtak hozzá használati utasítást, azt mondják, ezek a dugólámpák túl kulturáltak és nem szeretik, ha bújócskáznak velük.

  Remélem édesanyám jól van, mert én nagyon. Amióta a lámpáink megművelődtek, sokat nézelődöm és csak most vettem észre, hogy milyen szép a városunk. Igaz, lefele nem szabad nézni, mert akkor azt hinné az ember, hogy munkatelepre került.

  Édesanyám mindig mondta nekem, hogy töltsek több időt az emberek között, hát néhány napja nagyon igyekszem, útkereszteződésekben sokszor sikerül is. Ez a levelet is ott írom, mert ráérek. Csakhogy mögöttem a helyi rendőröknek valamivel sietősebb volt, mert mérgesen kiugrottak az autójukból és odamentek forgalmat irányítani. Ezen nagyon elcsodálkoztam, mert te is tudod, hogy szegény édesapám milyen sokszor lebutázta őket.

  Az újságból tudom, hogy négy kereszteződésben vannak ilyen jó eszű lámpák és csak 80 ezer lejbe kerültek. Erre Feri bátyám azt mondta, biztos a kínai piacon vették, mert a maga városában csak két ilyen lámpát vásároltak és 400 ezer lejt kellett fizessenek. Igaz, azokat intelligensnek nevezik, nem okosnak. Biztos egyetemük is van.

  Úgyhogy édesanyám egyhamar ne várjon haza, mert félek az intelligens lámpáktól és nem akarok még butábbnak tűnni. Elég buta vagyok már a mi lámpáinkhoz is.

  Ölel szerető fiad, Galfield.

   

  További bejegyzések

  © 2020 - Galfield.info